Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Gorghiu crede ca Ponta are aceeasi “obsesie” ca Basescu: “sa trimita oameni la puscarie!

Gorghiu crede ca Ponta are aceeasi “obsesie” ca Basescu: “sa trimita oameni la puscarie!

Autor:

La trei ani de la preluarea guvernarii, premierul Ponta a facut un bilant al principalelor realizari. Iar la capitolul promisiuni “partial indeplinite” a trecut, in chip de gluma, una in care apar numele fostului lider de la Cotroceni si al Elenei Udrea.

 

ALINA GORGHIU FANE 561 350x288 Gorghiu crede ca Ponta are aceeasi obsesie ca Basescu: sa trimita oameni la puscarie!In conditiile in care, la finele zilei trecute, in care social-democartii au marcat trei ani de la inlaturarea guvernului ungureanu si instalarea celui propus la acea data de catre Uniunea Social Liberala, din care faceau parte PSD-istii, alaturi de liberali, Victor Ponta a postat, pe contul sau de Facebook, un mesaj-foto pe care l-a descris drept “glumet”, o parte din el sunand astfel: “Am promis “Basescu si Udrea la inchisoare”. Partial realizat!”, copresedintele marelui PNL a reactionat destul de taios.

Nu oricum, ci tot prin intermediul aceleiasi retele de socializare. Departe de a folosi un ton similar, Gorghiu si-a exprimat parerea ca, nici mai mult, nici mai putin, ca fostul presedinte si actualul premier au o fixatie comuna – aceea sa trimita oameni la inchisoare. “Obsesia lui Victor Ponta este aceeasi ca a lui Traian Basescu: sa trimita oameni la puscarie – asa se raporteaza ei la justitie”, considera deputaul liberal. Alina Gorghiu si-a incheiat mesajul intr-un ton vadit optimist:  “Din fericire, unul nu mai este presedinte, iar celalalt nu va fi niciodata”.

gluma 1 350x253 Gorghiu crede ca Ponta are aceeasi obsesie ca Basescu: sa trimita oameni la puscarie!

(captura facebook/Victor Ponta)

gluma 2 350x256 Gorghiu crede ca Ponta are aceeasi obsesie ca Basescu: sa trimita oameni la puscarie!

(captura facebook/Alina Gorghiu)Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-09-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!