AcasăPoliticaGorghiu arata cu degetul spre Dragnea in privinta legii votului prin corespondenta:...

Gorghiu arata cu degetul spre Dragnea in privinta legii votului prin corespondenta: Dezinformeaza!

Co-presedintele principalei formatiuni de opozitie ii reproseaza noului lider al PSD ca dezinformeaza cand vine vorba de situatia proiectului legii votului prin corespondenta, respingand punct cu punct o recenta declaratie a acestuia.

Nici bine nu a apucat sa se instaleze in fotoliul de lider „plin” al Partidului Social Democrat, constata liberala, ca Dragnea ar fi si deprins un obicei pe care multi dintre opozantii actualului premier, nimeni altul decat fost sef al PSD-ului, i l-au imputat. „De indata ce s-a oficializat in scaunul de sef al PSD, dl Dragnea pare a fi preluat de la fostul lider al partidului obiceiul de a dezinforma, cu seninatatea pe care doar la Victor Ponta am mai vazut-o. Domnia sa pretinde ca legea votului prin corespondenta nu a fost adoptata din vina PNL”, deplange Gorghiu situatia, prin intermediul unei postari pe Facebook.

Si pe langa faptul ca il trimite pe actualul numar 1 in PSD sa citeasca proiectul liberalilor pe aceasta tema, pe care Gorghiu precizeaza ca partidul in fruntea caruia se afla l-a depus la Parlament inca de acum sapte luni, postand in acest sens un link, deputatul ii reaminteste aceluiasi Dragnea, printre altele, si faptul la liberalii au fost cei care au cerut colegilor lor de la celelalte partide „sa se mobilizeze pentru a adopta legea pana la 1 noiembrie, in timp ce PSD a anuntat chiar zilele trecute ca intentioneaza sa amane votul pentru februarie, anul viitor”.

Reactia Alinei Gorghiu a venit odata cu declaratia sefului PSD, facuta marti, la Parlament. „Parerea noastra este ca liberalii niciodata nu au vrut sa faca acest proiect de lege si, in loc sa participe la aceasta comisie (Comisia de Cod Electoral – n.r.), in loc sa desemneze un om si sa finalizam totusi aceasta lege, au preferat sa poarte banderole pe brat. Le spun in continuare colegilor de la PNL ca dorim un dialog, dar nu vom bloca initiativele importante la care dumnealor nu vor sa participe”, a sustinut social-democratul.

author avatar
Cristina Stefan
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger