AcasăPoliticaGigi Becali l-a "citit" pe Grindeanu: E copilul lui Dragnea, care se...

Gigi Becali l-a „citit” pe Grindeanu: E copilul lui Dragnea, care se duce la taticul…

Chiar daca zilele trecute insusi seful PSD spunea ca Grindeanu „a imbracat haina de prim-ministru si tine bine in maini fraiele guvernarii”, omul de afaceri nu prea pare la fel de convins.

Pe langa faptul ca a facut o scurta analiza stilistica a aparitiei sale la intrevederea cu Printul Charles, de zilele trecute, considerand ca a gafat cand a venit vorba de lungimea cravatei alese, latifundiarul din Pipera i-a facut, per ansamblu, o caracterizare premierului.

„Mie imi place asa, singura chestiune care este, probabil va uitati la mimica si la gesturi. E adevarat, probabil lui ii mai trebuie sase luni un an de zile (…) pana sa intre in canoanele functiei de prim-ministru. El la ora asta de-abia se deprinde (sic!) de Dragnea. Inca mai este copilul lui Dragnea, care se duce la taticul si spune <<bai, taticule, ce fac>>. (…) Inca nu e barbat adevarat, el este un copilandru, (…) dar care am inteles ca e baiat destept si sa dea Dumnezeu sa faca treaba”, a sustinut George Becali, sambata, la Antena 3.

Cititi si: Grindeanu, pajul seniorului Dragnea

134 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti cunostinte minime de navigare pe internet(email,word,pdf). Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: newopportunity801@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger