Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Gigi Becali l-a “citit” pe Grindeanu: E copilul lui Dragnea, care se duce la taticul…

Gigi Becali l-a “citit” pe Grindeanu: E copilul lui Dragnea, care se duce la taticul…

Autor:

Chiar daca zilele trecute insusi seful PSD spunea ca Grindeanu “a imbracat haina de prim-ministru si tine bine in maini fraiele guvernarii”, omul de afaceri nu prea pare la fel de convins.

 

GIGI BECALI FANE 1261 Gigi Becali l a citit pe Grindeanu: E copilul lui Dragnea, care se duce la taticul...Pe langa faptul ca a facut o scurta analiza stilistica a aparitiei sale la intrevederea cu Printul Charles, de zilele trecute, considerand ca a gafat cand a venit vorba de lungimea cravatei alese, latifundiarul din Pipera i-a facut, per ansamblu, o caracterizare premierului.

16426282 1242619369147368 7228538552797679647 n grindeanu Gigi Becali l a citit pe Grindeanu: E copilul lui Dragnea, care se duce la taticul...“Mie imi place asa, singura chestiune care este, probabil va uitati la mimica si la gesturi. E adevarat, probabil lui ii mai trebuie sase luni un an de zile (…) pana sa intre in canoanele functiei de prim-ministru. El la ora asta de-abia se deprinde (sic!) de Dragnea. Inca mai este copilul lui Dragnea, care se duce la taticul si spune <<bai, taticule, ce fac>>. (…) Inca nu e barbat adevarat, el este un copilandru, (…) dar care am inteles ca e baiat destept si sa dea Dumnezeu sa faca treaba”, a sustinut George Becali, sambata, la Antena 3.

Cititi si: Grindeanu, pajul seniorului Dragnea


1 Comentariu la Gigi Becali l-a “citit” pe Grindeanu: E copilul lui Dragnea, care se duce la taticul…

  1. MIHAELA

    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti cunostinte minime de navigare pe internet(email,word,pdf). Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: newopportunity801@gmail.com


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 25-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!