AcasăPoliticaGhita s-a ales cu sechestru pe un imobil

Ghita s-a ales cu sechestru pe un imobil

Pe langa faptul ca s-a vazut nevoit sa faca o noua oprire la DNA Ploiesti, deputatul s-a ales, miercuri, si cu o alta veste proasta.

A aflat ca anchetatorii i-au pus sechestru pe avere, respectiv pe un imobil, pana la concurenta sumei de 220.000 de euro, in dosarul in care este cercetat, alaturi de fostul premier si lider PSD, Victor Ponta, vizand prezenta in Romania a fostului sef al Guvernului britanic. „I-au pus sechestru 200.000 lui Ponta, imi mai pun 200.000 mie, mai pun 200.000 uneia pe care o gasesc in dosar, daca prind pe doamna Birchall p-aici, in pun si ei”, a declarat deputatul, vizibil nemultumit de situatie.

In dosarul de fata, Ghita este suspectat de spalare de bani, in timp ce Ponta e banuit de complicitate la spalare de bani, dar si de folosirea infleuntei in scopul obtinerii unor bunuri sau foloase necuvenite.

109 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand vom intelege ca fraiele puterii politice si economice sunt in mana unor persoane fara constiinta si fara scrupule, care nu poseda capacitatea de a-i intelege pe ceilalti, vom privi realitatea intr-o lumina noua fiind vorba de o plaga a raului care se intinde fara dificultati. Pentru a ajunge sa conduca, un psihopat, un semidoct nu are nevoie de adeziunea majoritatii ci este de ajuns sa fie sprijinit de un grup de interese (MAFIE) care poate prin mijloace meschine neortodoxe sa gadile instinctele primare ale disperatilor, sa “orienteze” si sa conduca “populatia fara orizont” ca pe o turma de animale. In Ro EXISTA un mare RISC. Dupa modelul celor aflati la putere toata societatea poate fi contaminata cu sceleratii morali si nu numai!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger