AcasăPoliticaGhita anunta o "actiune menita sa ii faca dosare lui Dragnea", sa-l...

Ghita anunta o „actiune menita sa ii faca dosare lui Dragnea”, sa-l faca sa renunte sa fie premier

Sebastian Ghita este acuzat de dare de mita

O noua dezvaluire soc, din directia deputatului Ghita. Reprezentantul Partidului Romania Unita a iesit luni la amiaza in fata presei cu o inregistrare audio, atribuita unor procurori de la Serviciul Teritorial Ploiesti al Directiei Nationale Anticoruptie, dar si cu un scenariu care il are in centru pe insusi liderul PSD, partidul care a castigat fara urma de dubiu alegerile de saptamana trecuta.

„Am primit zilele trecute un fisier audio in care se afla o discutie intre doi procurori de la DNA, unul celebrul Negulescu, de la DNA Ploiesti, si un alt coleg al dansului”, si-a inceput Sebastian Ghita pledoaria. Actualul parlamentar nu s-a oprit, insa, aici. „Exista acum, la nivelul DNA, o actiune care e menita sa ii faca dosare lui Liviu Dragnea, pentru a-l presa, pentru a-l santaja sa renunte la functia de premier”, a continuat reprezentantul PRU, inainte de a porni inregistrarea in cauza, una in care limbajul folosit a fost extrem de dur si, drept urmare, presarat de „beep-uri”.

Se stie deja faptul ca numele lui Dragnea apare pe lista cu posibile propuneri de premier. Seful PSD s-a rezumat sa spuna doar ca propunerea va fi anuntata publicului la mijlocul saptamanii, dupa ce vor avea loc consultarile de la Cotroceni si ca va fi vorba despre o nominalizare comuna cu partenerii din alianta de guvernare, ALDE.

 

488 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger