AcasăPoliticaGeorge Manciu – solutia pentru o clasa politica mai curata

George Manciu – solutia pentru o clasa politica mai curata

Suntem in 2016, a trecut mai bine de un sfert de secol de la Revolutie si clasa politica romaneasca nu s-a schimbat prea mult. Am trecut de la FSN la CDR apoi PSD, PD, PNL si totusi romanii nu au simtit schimbarea.

A urmat ”revolutia portocalie” care ne-a adus scandaluri nesfarsite, apoi USL, care a promovat circul televizat. Multi ne-am uitat cu incredere spre Iohannis, dar si acesta ne-a dezamagit. Anul acesta la locale am sperat din nou. Am avut incredere in Nicusor Dan si Uniunea Salvati Bucurestiul ca ne va salva de o clasa politica invechita si corupta. Odata ajunsi la putere, cei de la USR au uitat si ei de promisiunile din campanie si ne-au aratat cum se poate bloca o primarie in cateva luni.

Am crezut ca Nicusor Dan in Primaria Capitalei inseamna transparenta, nu blocaje inutile, am sperat ca se va concentra asupra orasului care l-a votat, dar Nicusor Dan a ales sa ”salveze” si Romania, astfel a aparut USR iar totul a devenit evident. Nicusor Dan a creat un vehicul pentru ca altii sa poata face jocurile in Parlament, nu ca sa salveze Bucurestiul sau Romania.

Partidele sunt compromise, am vazut asta in timpul aliantelor PSD-PDL, PNL-PSD si mai nou in cazul aliantei PNL – USR – Ciolos. Solutia pentru a avea in Parlament oameni onesti si fara dubla comanda sunt candidatii independenti. Un exemplu in acest caz este George Manciu.

Candidatul independent George Manciu

George Manciu este un tehnocrat, dar nu genul promovat de Dacian Ciolos, care vin la guvern pentru un loc caldut si sustin partidele care le garanteaza functia. George Manciu este un profesionist, fara dorinta de afiliere politica.

Are foarte multa experienta in administratia locala. In anul 2012 a fost cooptat ca tehnocrat in echipa Primariei Sectorului 3, probabil cea mai performanta primarie de sector din Bucuresti. intre 2012 si 2015 a ocupat functia de director executiv in mai multe directii (Gospodarie Locala, Utilitati Publice si Administrarea Domeniului Public), iar intre 2015-2016 a ocupat functia de director executiv al Directiei de Transporturi din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.

Desi nu mai lucreaza in administratie si a ales sa candideze ca independent la alegerile parlamentare, proiectele sale sunt inca foarte vizibile in Bucuresti. Atunci cand vorbim de taxa 0 pe gunoiul menajer si de suplimentarea cu 40% a locurilor de parcare din Sectorul 3 sau de reabilitarea Bulevardului Unirii vorbim, de fapt, de proiectele implementate de George Manciu in timp ce lucra in cadrul Primariei Sectorului 3.

Un parlamentar independent inseamna o sansa in plus la un Parlament curat, fara penali si fara interese ascunse. Daca doriti sa vedeti tot programul lui George Manciu accesati platforma http://georgemanciu.ro/site/.

author avatar
eNational
475 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger