Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » George Maior, la Parlament: a fost acasa la Oprea, la un “eveniment privat”

George Maior, la Parlament: a fost acasa la Oprea, la un “eveniment privat”

Autor:

Fostul sef al SRI, actualmente ambasadorul roman la Washington, a facut cateva precizari, luni dimineata, in fata comisiei parlamentare de ancheta de la Parlament, constituita in vederea verificarii unor aspecte ce tin de scrutinul din 2009.

 

GEORGE MAIOR FANE 19 George Maior, la Parlament: a fost acasa la Oprea, la un eveniment privatGeorge Maior a confirmat, practic, faptul ca a fost acasa la Gabriel Oprea, in seara celui de-al doilea scrutin al prezidentialelor si ca a fost vorba despre un “eveniment privat” la care “nu s-au intamplat aspecte pe care sa se sesizez ca ilegale, neconstitutionale si chiar conform unor standarde de moralitate idn punct de vedere al functionalitatii institutiilor si persoanelor care reprezinta acele institutii”. “Nici din acest punct de vedere nu am ce sa imi reprosez”, a subliniat actualul ambasador.

Trebuie spus ca fostul director al Serviciului Roman de Informatii a ales, insa, sa nu dea si detalii cu privire la persoanele care au participat la intalnirea cu pricina sau despre desfasurarea serii respective, invocand faptul ca era un “eveniment privat”. “Si directorul SRI (…) va participa intotdeauna si la evenimente private, va marca o distinctie intre viata privata si viata publica”, a declarat Maior.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!