AcasăPoliticaGeoana: Social-democratii nu-l vor vota pe Antonescu

Geoana: Social-democratii nu-l vor vota pe Antonescu

De cand Victor Ponta insusi a dat de inteles ca prezidentiabilul Crin Antonescu nu mai este in gratiile PSD, social-democratii au intetit si ei atacul la adresa liderului PNL.

Crin Antonescu a devenit o tinta pentru pesedisti
Mircea Geoana este de parere ca liderul PNL nu este un candidat cu priza la electoratul de stanga

Indiferent cum ar arata agenda publica la zi, pesedistii fac ei ce fac si strecoara o previziune sumbra privind viitorul politic al lui Crin Antonescu. Cea mai recenta declaratie pe tema ii apartine lui Mircea Geoana, aspirant si el la prima functie in stat. Invitat sa comenteze victoria in alegeri a Angelei Merkel, senatorul  a sucit-o brusc si, prin intermediul unei comparatii cu Romania, a dat de inteles ca presedintele PNL nu este de nasul electoratului traditional pesedist. ”Mie, daca imi spune cineva, sa zic, unui public social-democrat din Romania: « voteaza dumneata pentru PSD pentru ceva si da si un vot undeva pe la liberali, da un vot pentru domnul Antonescu, ca avem nevoie de voturi pentru el», eu cred ca electoratul PSD nu ar veni la vot. Deci cei mai multi pur si simplu ar spune ca e o demotivare a electoratului”, a explicat Geoana.

 

Liberalii ies la atac

Afirmatia fostului lider PSD a fost imediat taxata de liberali, care s-au grabit sa-i bata obrazul si sa-i aminteasca de voturile pe care le-a primit de la PNL in 2009. ”Mircea Geoana uita ca, in urma cu doar patru ani, presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a acordat tot sprijinul si le-a cerut sustinatorilor partidului sa-i acorde votul la prezidentiale. (…) Mircea Geoana ar trebui sa porneasca de la realitatea de azi: Crin Antonescu a fost validat drept candidatul USL la presedintie inclusiv de Congresul PSD. Acest lucru nu mai este un subiect de discutie, indiferent de apetenta unora pentru scenarii mai mult sau mai putin incitante”, a declarat purtatorul de cuvant al PNL, deputatul Cristina Pocora.

[poll id=”602″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
721 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger