AcasăPoliticaGeoana si Vanghelie bazaie pe langa PSD

Geoana si Vanghelie bazaie pe langa PSD

Coruptia, minciuna si impostura fac legea in PSD. Compus de adversari, refrenul este cantat acum, pe doua voci, de Mircea Geoana si Marian Vanghelie.

Mircea Geoana (foto) si Marian Vanghelie ii racoleaza pe pesedistii nemultumiti

De cand au fost pusi pe liber, Geoana si Vanghelie nu fac altceva decat sa rascoleasca mizeria din PSD. Pe care au tolerat-o ani la rand si ar fi continuat sa o tolereze si pe mai departe daca nu ar fi fost exclusi din partid. Acum, putregaiul social-democrat le muta nasul si ii impinge la gesturi mari, cum ar fi „crearea unei alternative pentru electoratul de stanga”. Pentru ca demersul lor sa nu  fie considerat o simpla razbunare, cei doi politicieni jura ca nu vor sa scindeze PSD-ul.  „Nu doresc sa provoc o ruptura a partidului pe care l-am condus. Daca insa frica, comoditatea sau complicitatea unora vor face ca PSD sa ramana prizonierul aceleiasi clici corupte si dictatoriale de la varful sau, atunci voi avea datoria de a chema alaturi de mine intr-un nou proiect politic pe toti acei oameni integri care cred intr-o stanga adevarata, moderna si europeana, deschis colegilor din PSD, dar si oamenilor de stanga care se simt nereprezentati de actualul PSD si de clasa politica romaneasca”, a explicat Mircea Geoana. De partea cealalta, Marian Vanghelie sustine ca foarte multi social-democrati isi doresc sa faca parte din noua formatiune.

Marian Vanghelie

„Avem discutii cu foarte multi parlamentari care sunt nemultumiti, majoritatea sunt de la PSD, evident, sunt colegi de-ai nostri si ii cunoastem de foarte mult timp. Sunt nemultumiti de ceea ce se intampla in PSD si in urma discutiilor care vor fi in aceasta luna vom stabili exact care sunt solutiile si ceea ce trebuie facut pentru stanga in Romania, pentru o stanga moderna si pentru ce va trebui sa parcurgem in urmatoarea perioada”, a declarat Vanghelie, citat de psnews. In context, acesta a precizat ca viitorul partid ar putea sa prinda contur chiar la sfarsitul acestei luni. „Am avut discutii unul la unul cu fiecare parlamentar. (…) Multi considera ca partidul nu se indreapta intr-o linie coerenta si nu se regasesc in ceea ce face actualul presedinte al PSD. (…) Cred ca pana la sfarsitul lunii vom clarifica”, a mai completat Marian Vanghelie.

[poll id=”913″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
992 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger