Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Geoana: Nu-l subestimati pe Mihai Tudose!

Geoana: Nu-l subestimati pe Mihai Tudose!

Autor:

Fostul lider al social-democratilor, exclus de cativa ani din randul PSD-ului, considera ca actualul sef al Guvernului ar avea un soi de atu in fata conducerii formatiunii politice din care face parte.

 

MIRCEA GEOANA FANE 390 677x500 Geoana: Nu l subestimati pe Mihai Tudose!“Nu-l subestimati pe Mihai Tudose. Tudose e robust, nu e usor de incalecat, sa spunem putin mai pe romaneste, asta nu inseamna ca nu are nevoie de o relatie buna cu conducerea partidului. Daca din motive conjucturale, subiective, legale, seful partidului nu a putut sa devina primul-ministru, in mod automat e o tensiune undeva acolo”, si-a exprimat Mircea Geoana parerea, seara trecuta, la Digi 24.

Precizarile fostului pesedist au venit chiar in seara zilei in care fostul premier Grindeanu a aflat decizia CCR-ului pe marginea sesizarii inaintate dupa motiunea de cenzura care l-a facut plecat de la Palatul Victoria. Dar si la circa doua saptamani de cand Mihai Tudose a preluat prerogativele de prim-ministru, tocmai pe fondul demiterii Cabinetului condus de catre Sorin Grindeanu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!