AcasăPoliticaGeoana ii raspunde premierului, numindu-l "Ponta -Pinochio": Nu se poate abtine...

Geoana ii raspunde premierului, numindu-l „Ponta -Pinochio”: Nu se poate abtine sa nu minta

Mircea Geoana nu a stat prea mult pe ganduri, odata ce primul-ministru a declarat ca, in opinia sa, motivul conflictului dintre cei doi a acela ca Victor Ponta nu l-a numit pe fostul social-democrat ministru de Externe, si i-a dat replica.

Nemultumit de cele afirmate de catre seful Guvernului, Geoana a trecut la taste si, prin intermediul contului sau de Facebook, a reactionat la afirmatiile facute de catre primul-ministru, sambata seara, la postul B1 TV. Fostul lider al PSD neaga ca i-ar fi cerut lui Ponta sa fie numit in fruntea Diplomatiei romane, acuzandu-l pe presedintele social-democratilor ca minte, ba mai mult, ca si-ar da „doctoratul in minciuna”, in momentul in care a evocat un episod despre care, sustine Geoana, nici macar nu fi existat. „Victor Ponta minte. Nu se poate abtine sa nu minta. Iar atunci cand sustine, fara probe, ca i-as fi cerut sa ma desemneze Ministru de Externe, isi da doctoratul in minciuna. Victor Ponta este doctor in minciuna, iar titlul acesta se pare ca nu i-l poate lua nimeni”, a replicat Geoana.

Fostul ministru de Externe nu s-a oprit, insa, aici, amintind ca a salutat varianta numirii lui Bogdan Aurescu, actualul sef al MAE, in fruntea acestei institutii. Nu in ultimul rand, fostul sef al Senatului i-a atras atentia primului-ministru, ca „minciuna are picioare scurte”. „Si apoi, care este logica lui Ponta-Pinocchio? Pentru ca m-as fi suparat pe el ca nu m-ar fi pus ministru, m-a dat afara din partid? Ponta-Pinocchio trebuie sa stie ca eu am salutat public propunerea lui Mihnea Motoc si apoi a lui Bogdan Aurescu”, a mai punctat fostul presedinte al PSD, exclus, la finele anului trecut, din randurile acestei formatiuni politice.

258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger