AcasăPoliticaGeoana considera ca decizia conducerii PSD de amanarea a Congresului e "profund...

Geoana considera ca decizia conducerii PSD de amanarea a Congresului e „profund gresita”

Fostul presedinte al social-democartilor, exclus, insa, din randurile PSD, la finele anului trecut, e de parere ca hotararea privind amanarea intrunirii celui mai inalt for al partidului – congresul- nu e deloc una buna.

Totul pentru ca, spune Geoana, astfel s-ar adanci si mai mult „criza” in care se gaseste formatiunea in fruntea careia s-a aflat, pana in 2010, fostul ministru de Externe. „Decizia conducerii PSD de amanarea sine die a Congresului – cel mai inalt for al partidului care poate face o analiza obiectiva a pierderii alegerilor (moemnt catalogat drept un „esec catastrofal”-n.r) – e profund gresita si va conduce la adancirea crizei in care se afla partidul”, e de parere fostul social-democrat.

Mai mult, in mesajul postat marti la amiaza pe contul sau oficial de Facebook, Geoana ii inteapa pe doi dintre liderii PSD: Pota si Dragnea. „Frica de raspundere nu este o solutie care sa mearga la nesfarsit in politica, la fel ca si in viata”, considera fostul lider al Senatului.

Initial, se anuntase ca un congres al PSD, in care sa se analizeze, printre altele, rezultatele obtinute de formatiunea condusa de Ponta la prezidentialele din noiembrie anul trecut, ar fi urmat sa aiba loc in martie. Insa liderul social-democratilor a anuntat recent ca acest congres nu va mai fi organizat in cea de-a treia luna a anului care abia a inceput, dar ca la acel moment va fi convocat Consiliul National.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger