AcasăPoliticaGata cu vacanta! Elevii din Capitala se intorc de luni la scoala

Gata cu vacanta! Elevii din Capitala se intorc de luni la scoala

Gabriela Firea, edilul Bucurestilor, aceeasi care anunta, in urma cu cateva zile, inchiderea creselor, a gradinitelor, a scolilor, dar si a liceelor de pe raza Capitalei, pe fondul conditiilor meteorologice vitrege, a fost cea care a vestit oficial ziua in care se vor redeschide unitatile de invatamant de pe raza orasului.

Si anume luni, 16 ianuarie. Desi va mai ninge, de luni seara incepand, prima parte a saptamanii viitoare urmand sa aduca noi precipitatii care vor aduna un nou strat de zapada, insa mai putin insemnat ca precedentele dati in care a nins in Bucuresti, cursurile in scoli se vor relua luni, din cate a subliniat, vineri, primarul Firea. ”Scolile vor incepe, toate. Atat crese, gradinite, scoli, licee – luni, 16 ianuarie. Nu vor mai fi motive intemeiate pentru a se intrerupe cursurile. Daca acestea vor aparea, (…) vom lua masura la momentul potrivit, in consultare cu Ministerul Educatiei si Inspectoratul Scolar General”, a lamurit primarul Bucurestilor, citat de antena3.ro.

Va amintim faptul ca in prima faza ninsoarea, iar apoi gerul au prelungit vacanta scolarilor bucuresteni cu doua zile, initial, iar apoi cu o intreaga saptamana. Bucuria elevilor a fost, insa, una temporara, cursurile care ar fi trebuit sa se desfasoare pana pe 13 ianuarie inclusiv urmand sa fie recuperate.

288 afisari

1 COMENTARIU

  1. Avem o dorinta: Hollywood!Foarte multi bani online!
    Hollywood va straluci! Bogatia e la Hollywood!
    Castigi bani cu cel mai spectaculos subiect de film!
    Te asiguram ca functioneaza!Cere acum detalii la adresa
    de email andrei.ghita94@yahoo.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger