AcasăPolitica"Gargara cu coruptia". Tariceanu: Toata lumea se preocupa de efecte, nimeni nu...

„Gargara cu coruptia”. Tariceanu: Toata lumea se preocupa de efecte, nimeni nu vorbeste despre cauze

Tăriceanu: „...asta înseamnă corupție, corupția puterii“

Vorbindu-le primarilor care au venit in Capitala pentru a participa la o reuniune destinata edililor de comune, co-presedintele ALDE a facut referire intr-un mod aparte la lupta anticoruptie.

Nu oricum, ci punand accent pe faptul ca atentia asupra acestui aspect se pune punand in prim plan efectele, si nu cauzele care duc la aparitia acestui fenomen.  „Toata lumea in Romania face gargara cu coruptia. De dimineata pana seara numai cu coruptia in gura stau. Toata lumea se preocupa de efectele coruptiei, nimeni nu vorbeste despre cauzele coruptiei din Romania”, a subliniat al doilea om in stat.

Totodata, Tariceanu a adus in discutie si cresterile salariilor angajatilor din administratia locala – masura sustinuta pe perioada campaniei si continuta de programul de guvernare- pe motiv ca „daca vrem sa avem o administratie de calitate”, „plata proasta” – in sensul unor salarii mici- nu poate aduce performante.

182 afisari

1 COMENTARIU

  1. EL MANECHINUL NU VA INTELEGE NICIODATA CE INSEAMNA POLITICA UNEI COMUNE DAR MI TE A UNUI STAT. ESTE UN PAPAGAL CARE NU ARE DISCERNAMANT.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger