Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » “Gargara cu coruptia”. Tariceanu: Toata lumea se preocupa de efecte, nimeni nu vorbeste despre cauze

“Gargara cu coruptia”. Tariceanu: Toata lumea se preocupa de efecte, nimeni nu vorbeste despre cauze

Autor:

Vorbindu-le primarilor care au venit in Capitala pentru a participa la o reuniune destinata edililor de comune, co-presedintele ALDE a facut referire intr-un mod aparte la lupta anticoruptie.

 

16387406 1568870953127714 9126723809100104390 n tariceanu Gargara cu coruptia. Tariceanu: Toata lumea se preocupa de efecte, nimeni nu vorbeste despre cauzeNu oricum, ci punand accent pe faptul ca atentia asupra acestui aspect se pune punand in prim plan efectele, si nu cauzele care duc la aparitia acestui fenomen.  “Toata lumea in Romania face gargara cu coruptia. De dimineata pana seara numai cu coruptia in gura stau. Toata lumea se preocupa de efectele coruptiei, nimeni nu vorbeste despre cauzele coruptiei din Romania”, a subliniat al doilea om in stat.

Totodata, Tariceanu a adus in discutie si cresterile salariilor angajatilor din administratia locala – masura sustinuta pe perioada campaniei si continuta de programul de guvernare- pe motiv ca “daca vrem sa avem o administratie de calitate”, “plata proasta” – in sensul unor salarii mici- nu poate aduce performante.


1 Comentariu la “Gargara cu coruptia”. Tariceanu: Toata lumea se preocupa de efecte, nimeni nu vorbeste despre cauze

  1. TILICA

    EL MANECHINUL NU VA INTELEGE NICIODATA CE INSEAMNA POLITICA UNEI COMUNE DAR MI TE A UNUI STAT. ESTE UN PAPAGAL CARE NU ARE DISCERNAMANT.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!