AcasăPoliticaGabriela Firea l-a lasat fara cuvinte pe Dan Sova

Gabriela Firea l-a lasat fara cuvinte pe Dan Sova

Dupa ce Dan Sova a fost pus sub invinuire pentru complicitate la abuz in serviciu, social-democratii au bagat-o la inaintare pe Gabriela Vranceanu Firea.

Gabriela Vranceanu Firea, spala rusinea PSD-ului

Constient ca bunul sau prieten Dan Sova se afla in vizorul procurorilor, Victor Ponta a fost nevoit sa-l inlature din fruntea Ministerului Transporturilor. A avut nevoie de timp si putere de convingere, pentru ca Sova nu vroia sa se dea dus nici in ruptul capului. Ca premiu de consolare, social-democratul a fost numit purtator de cuvant al partidului, cu posibilitatea de a fi si portavocea prezidentiabilului in campania care urmeaza sa inceapa. Un statut care nu se mai pupa cu calitatea de invinuit pe care Sova o dobandit-o intre timp. Prin urmare, Ponta a fost nevoit sa mute cu Gabriel Firea, cea care, potrivit unui comunicat al social-democratilor, este noul purtator de cuvant al campaniei pentru alegerile prezidentiale.

PSD vorbeste pe mai multe voci

Din cauza dosarului, Dan Sova va fi tras pe linie moarta

Ca si in cazul functiei de ministru, de care Dan Sova s-a agatat pana in ultima clipa, si de acesta data social-democratul refuza sa faca pasul in spate. Intr-o declaratie acordata site-ului stiripesurse, Sova a precizat ca nu a participat la conferinta sustinuta de Firea pentru ca a ales sa se relaxeze cateva zile la malul marii. „La partid eu sunt purtatorul de cuvant. La prezidentiale este Gabriela Firea si cu mine”, a mai spus Sova. In ciuda sigurantei afisate de acesta, mai multi lideri social-democrati au dat asigurari ca Dan Sova va fi tras pe linie moarta din ratiuni electorale, problemele pe care acesta le are cu DNA-ul avand un impact negativ asupra imaginii partidului si a candidatului PSD.

[poll id=”819″]

author avatar
Adelina Ionicel
3.350 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger