AcasăPoliticaGabriel Sandu si Nicolae Dumitru au parasit arestul preventiv

Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru au parasit arestul preventiv

Fostul ministru al Comunicatiilor, dar si omul de afaceri au parasit, duminica, arestul preventiv si vor fi cercetati in regim de arest la domiciliu.

Atat Gabriel Sandu, cat si Nicolae Dumitru, afaceristul care controleaza grupul de firme Niro, arestati preventiv in „Dosarul Microsoft”, au parasit centrul de detentie al Politiei Capitalei in cursul serii, potrivit Digi 24. Cei doi s-au urcat in masinile care ii asteptau in fata Politiei fara sa le spuna vreo vorba jurnalistilor care asteptau in fata institutiei, urmand sa se indrepte catre locuintele lor, unde vor fi plasati in regim de arest la domiciliu.

S-a intamplat la doua zile dupa ce judecatorii Instantei Supreme au dispus o masura privativa de libertate mai putin dura in cazul lor. Decizia vine ca urmare a faptului ca a fost solicitata o pedeapsa mai usoara atat in cazul fostului ministru al Comunicatiilor, cat si a omului de afaceri, dupa ce s-a speculat ca ar fi acceptat sa colaboreze cu procurorii anticoruptie in acest dosar.

Va amintim ca fostul membru al Guvernului este acuzat, in „Dosarul Microfost”, de luare de mita si spalare de bani, in timp ce pe Dumitru procurorii anticoruptie il acuza de trafic de influenta si spalare de bani.

sursa foto: mesagerulromanesc.info

146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger