AcasăPoliticaGabriel Oprea face primele declaratii dupa accidentul politistului

Gabriel Oprea face primele declaratii dupa accidentul politistului

Oprea a cedat: pleaca din Senat

In conditiile in care nu putini au fost cei care au asteptat sa faca precizari in privinta a ceea ce s-a intampat marti seara, respectiv a accidentului in urma caruia a murit un tanar agent de politie, seful Ministerului de Interne a decis sa rupa tacerea.

Astfel, Gabriel Oprea este asteptat sa sustina o declaratie de presa – prima iesire publica dupa accidentul tragic caruia i-a cazut victima Bogdan Gigina – incepand cu ora 11, precizarile minstrului urmand sa fie facute de la sediul institutiei in fruntea caruia se afla vicepremierul pentru securitate nationala. Anuntul a fost facut de catre reprezentantii MAI, care, insa, nu precizeaza si ce subicte vor fi abordate in aceasta declaratie.

Precizarea vine la doar o zi dupa ce insusi seful statului anunta ca asteapta lamuriri, in aceasta privinta, atat de la seful Ministerului de Interne, cat si de la cel al Guvernului, in acest caz.

De altfel, tot in cursul diminetii trecute, reprezentantii MAI explicat, intr-un comunicat, faptul ca vicepremierul nu a facut niciun comentariu in privinta accidentului in care si-a pierdut viata Bogdan Gigina, avand in vedere faptul ca o ancheta este in plina desfasurare in acest caz. „Conform prevederilor legale, MAI si reprezentantii sai, inclusiv ministrul afacerilor interne, nu pot face declaratii publice sau prezenta detalii pe acest subiect inainte de finalizarea anchetei. Ministerul Afacerilor Interne respecta intocmai prevederile legale si acorda sprijin activ tuturor institutiilor abilitate sa solutioneze aceasta cauza”, mentiona, duminica, sursa citata.

Bogdan Gigina a murit ca urmare a ranilor suferite in urma unui accident in care a fost implicat, marti seara, in timp ce se afla pe o motocicleta a Politiei Rutiere, facand parte din coloana oficiala a ministrului.

author avatar
Cristina Stefan
130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger