Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, spaguit cu servicii sexuale

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, spaguit cu servicii sexuale

Autor:

Dosarul in care fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost trimis ieri in judecata pentru fapte de coruptie musteste de amanunte incendiare. Unul dintre acestea il reprezinta spaga primita de fostul judecator, de la partide de vanatoare si sejururi la mare, pana la servicii sexuale.

 

Ovidiu Putura ADUS LA DNA Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, spaguit cu servicii sexuale

Fostul judecator Ovidiu Putura se afla in arest preventiv

In perioada 2013 — 2014, Ovidiu Putura a primit de la Laurentiu Taranu foloase necuvenite constand in suportarea cheltuielilor aferente unor partide de vanatoare, unor sejururi la mare, precum si plata unor servicii sexuale, un costum de vanatoare si suma de circa 30.000 de lei pentru a interveni la judecatorii de la Curtea de Apel Constanta si in care martorul Taranu avea calitatea de inculpat.

Femei contra interventii la judecatori

Astfel, potrivit rechizitoriului intocmit de DNA, Putura a participat, in noiembrie 2013, la o partida de vanatoare pe timp de noapte organizata de Laurentiu Taranu la Sinaia. Cu aceeasi ocazie, fostul secretar de stat a beneficiat si de compania unor persoane de sex feminin “pentru care costurile aferente serviciilor prestate au fost suportate de Taranu Laurentiu”. De asemenea, Putura a participat in mai 2014 la o petrecere restransa, organizata la un local de lux din Bucuresti, ocazie cu care ar fi beneficiat din nou si de compania unor persoane de sex feminin, ale caror servicii au fost platite de Laurentiu Taranu.  Procurorii mai sustin ca in perioada 29 mai — 1 iunie 2014, Ovidiu Putura a beneficiat de un sejur la un hotel din Mamaia, pentru el si o persoana de sex feminin, costurile aferente fiind suportate de acelasi Taranu, care anterior i-a dat si suma de 30.000 de lei. Procurorii DNA l-au trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pe Ovidiu Putura, judecator suspendat la Tribunalul Bistrita si fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, pentru dare de mita si trafic de influenta.

 Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-10-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!