AcasăPoliticaFostul primar Oprescu, la tribunal

Fostul primar Oprescu, la tribunal

Ajuns in aceasta dimineata la Tribunalul Bucuresti, unde a inceput judecarea, in sedinta publica, a dosarului in care la finele anului trecut procurorii DNA l-au deferit justitiei, fostul primar al Bucurestilor a avut un mesaj pentru nou-alesul edil al Capitalei.

Scurt, dar cuprinzator, Sorin Oprescu a avut urmatorul gand, cand a fost vorba despre Gabriela Firea, succesoarea sa la sefia Primariei Generale si, va reamintim, prima femeie care ajunge la carma Bucurestilor: „sa dea Dumnezeu ca doamna Firea sa poa’ sa faca jumatate din ce s-a facut pana acuma, ce am reusit sa fac. Cred (…) ca o sa fie toata lumea multumita”.

Va reamintim ca Oprescu a condus destinele Capitalei pana in 2014, cand a ajuns in vizorul procurorilor DNA, care l-au acuzat de coruptie. Odata ajuns in arest, primarul a fost suspendat din functie, interimatul pana la alegerile din 5 iunie fiind asigurat de liberalul Razvan Sava. Scrutinul de duminica a fost castigat clar de social-democrata Firea, care a participat la locale in cadrul aliantei electorale PSD+UNPR, castigand cu 43, 14%, din cate indicau cele mai recente date venite din directia BEC.

author avatar
Cristina Stefan
538 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger