AcasăPoliticaFostul primar Ciuhandu, suspect intr-un dosar ce vizeaza vanzari de locuinte

Fostul primar Ciuhandu, suspect intr-un dosar ce vizeaza vanzari de locuinte

Pe langa liberalii Marian Petrache si Nicolae Robu, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie s-a prezentat, in prima parte a zilei de vineri, si un alt politician cu nume cunoscut, in speta fostul primar al Timisoarei.

La fel cum s-a intamplat si in cazul colegilor sai de scena politica, si Ciuhandu a aflat destul de rapid motivul pentru care a fost chemat la DNA, anchetatorii comunicandu-i faptul ca este suspectat de abuz in serviciu.

Fostul edil al Timisoarei, cel care a condus destinele orasului de pe Bega in intervalul 1996-2012, a lamurit ce a aflat de la procurori: „am fost chemat aici si mi s-a spus ca sunt suspect intr-un dosar care vizeaza niste vanzari de locuinte in perioada in care am fost primar”. Ciuhandu a sustinut apoi ca le-a explicat anchetatorilor ca demersurile in cauza aveau viza juridica si de oportunitate din partea serviciilor de specialitate si ca este vorba despre imobile vandute „pe Legea 112” si „Legea 10”. „Reprosul e clasic- abuz in serviciu”, a conchis Ciuhandu, fostul primar adaugand ca nu are cunostinta despre valoarea prejudiciului din dosar.

Sursa foto: captura Antena 3

author avatar
Cristina Stefan
162 afisari

1 COMENTARIU

  1. ??? Dar ,,viza juridică„ cât a costat:mii de euroi,vacanțe de lux….funcții politice.
    Scuturați puțin clanul Cîrpacilor de roomi și aflați adevărul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger