AcasăPoliticaFostul premier Ponta, la DNA Ploiesti

Fostul premier Ponta, la DNA Ploiesti

Social-democratul care pana acum aproximativ o luna a ocupat prima functie la Palatul Victoria s-a prezentat, joi, in fata procurorilor anticoruptie din Ploiesti.

UPDATE: Ponta a iesit de la audieri dupa aproximativ o ora. A ales sa faca o scurta declaratie, fara, insa, sa confirme cauza pentru care a fost chemat la discutiile cu anchetatorii. „Am fost citat ca martor, am raspuns la ce m-a intrebat procurorul. Va doresc o zi buna”, s-a rezumat sa explice deputatul aflat, pana recent, in fruntea Guvernului.–-

Fostul prim-ministru a ajuns, in urma cu scurta vreme, respectiv la ora 13, la sediul DNA Ploiesti si a ales sa nu faca nicio declaratie cu privire la motivele prezentei sale in fata anchetatorilor.

Se stie, insa, ca Victor Ponta a primit o citatie din partea procurorilor anticoruptie din acest oras, pentru a se prezenta la audieri, in calitate de martor, in dosarul in care este cercetat cumnatul sau.

Iulian Hertanu este acuzat de fraudarea unor fonduri europene si este cercetat intr-o cauza in care au mai ajuns in vizorul procurorilor si deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, precum si tatal acestuia din urma, Mircea Cosma, fostul presedinte al Consiliului Judetean Prahova.

Vom reveni cu detalii!

161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger