AcasăPoliticaFostul premier Ponta dezvaluie: Mi s-a propus sa fiu martor cu identitate...

Fostul premier Ponta dezvaluie: Mi s-a propus sa fiu martor cu identitate protejata

Audiat la DNA Brasov, in dosarul lui Tariceanu, fostul premier Ponta sustine ca procurorii anticoruptie brasoveni i-ar fi propus sa aiba calitatea de martor protejat in acea cauza. Ascpet cu care nu ar fi fost de acord.

Nemultumit de aspectele aparute intr-un anume cotidian central in privinta audierii sale in dosarul fostului sef al Guvernului, actualmente co-presedinte al ALDE, si de speculatiile ca „Tariceanu a fost demascat chiar de sotia sa si de Victor Ponta”, acesta din urma a considerat ca e cazul sa-si spuna punctul de vedere.

Asa a iesit la lumina un episod necunoscut opiniei publice. Si anume varianta pe care i-ar fi propus-o anchetatorii DNA lui Ponta. „Nu l-am demascat cu nimic pe Tariceanu ca nu aveam cu ce – am crezut initial ca DNA mi-a falsificat vorbele dar azi constat ca nu e asa ! DNA a consemnat corect ce am spus eu ( lucruri care sunt adevarate si in favoarea Dlui Tariceanu) – cei care au falsificat sunt chiar ofiterii sub acoperire ai Sistemului din presa aservita lor!”, sustine deputatul PSD, pe Facebook.

Bazandu-se pe faptul ca aceasta cauza se afla in faza publica de judecata, Ponta a facut urmatoarele mentiuni: „am fost citat la Dna Brasov ca martor ; spre surprindera mea nu ma astepta nimeni de la presa si nici nu s-a dat ulterior pe surse ce am declarat acolo ( mare ciudatenie dupa ce te-ai obisnuit cu DNA Ploiesti TV – unde eu aflu de la jurnalisti cand si de ce voi fi chemat inainte sa ma cheme cineva oficial)! Mi s-a propus legal sa fiu martor cu identitate protejata ceea ce am refuzat deoarece nici nu era cazul si nici nu sunt genul de delator atat de proslavit si iubit de noul nostru „Stat de Drept” !„.

Totodata, Ponta a adus in discutie cinci intrebari care i-ar fi fost adresate in cauza de fata, printre care daca stie ceva de retrocedarea unei ferme in Baneasa si teren la Snagov, la toate raspunsurile sale fiind negative. „Asta a fost tot – in termen juridici am fost un martor total inutil : nu cunosc nimic relevant pentru cauza ! Am crezut ca nici nu voi mai aparea in acest dosar – neavand vreo interdictie de la procuror in acest sens in aceeasi zi le-am spus domnilor Dragnea si Tariceanu despre audiere ( eram extrem de uluit de propunerea de a fi martor cu identitate protejata)!”, a mai sustinut Victor Ponta, pe reteaua de socializare.

sursa foto: Facebook/Victor Ponta

250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger