AcasăPoliticaFostul premier Nastase a actionat in instanta DNA-ul

Fostul premier Nastase a actionat in instanta DNA-ul

La mai bine de doi ani de cand a fost eliberat conditionat, dupa ce a executat o treime din pedepsele contopite dispuse de instanta in dosarele cunoscute opiniei publice drept „Zambaccian” si „Trofeul calitatii”, Adrian Nastase s-a adresat Tribunalului Bucuresti.

A deschis o actiune civila, care, din cate se poate vedea pe portalul instantei, se indreapta impotriva Directiei Nationale Anticoruptie, dar si a unei banci comerciale – care apar ca parati.

Prea multe detalii despre aceasta initiativa a fostului premier si, totodata, ex-lider al PSD-ului, nu sunt cunoscute, decat ca a fost depusa pe 27 februarie, singurul aspect concludent fiind acela ca in dreptul obiectului acestei actiuni se mentioneaza simplu „pretentii”, fiind, astfel, foarte posibil ca fostul politician sa solicite in instanta desoagubiri din directia acestor institutii.

515 afisari

1 COMENTARIU

  1. ACEST PUSCARIAS PUI DE SECURIST STALINIST CU MAMA PIRANDA ISI BATE JOC DE NATIA ROAMANA SAU MAI BINE ZIS DE PULIMEA CARE IL SUSTINE PRIN PRESA SI POLITICA.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger