AcasăPoliticaFostul ministru Mitrea, la un pas de eliberare conditionata

Fostul ministru Mitrea, la un pas de eliberare conditionata

Dupa mai multe incercari care nu au fost sortite de succes, fostul ministru ar putea ajunge sa fie eliberat conditionat.

Un prim pas in acest sens a fost facut dupa ce Judecatoria Medgidia i-a admis, deunazi, demersul formulat in acest sens. Cum insa decizia instantei nu este una definitiva, fostul deputat social-democrat mai are de asteptat o perioada pana cand va afla daca poate redeveni un om liber. Mai exact pana se va judeca o eventuala contestatie din partea procurorilor, la Tribunalul Constanta. Din solutia pe scurt a magistratilor Judecatoriei Medgidia rezulta urmatoarele: „In baza art. 587, alin. 2 C.P.P. rap. la art. 59, alin. 1 si alin. 2 C.P. din 1968, Admite cererile reunite privind liberarea conditionata a condamnatului MITREA MIRON TUDOR. Dispune punerea in libertate a condamnatului MITREA MIRON TUDOR, din Penit. Poarta Alba, jud.Constanta, de sub puterea MEPI nr. 444/2015 emis in baza sent. pen. nr. 916/2014 a Trib.Bucuresti Sectia I Pen., daca nu este retinut sau arestat in alta cauza. In baza art. 275, alin. 3 C.P.P., Cheltuielile judiciare avansate de stat vor ramâne in sarcina acestuia. Cu drept la contestatie in termen de 3 zile de la comunicare. Pronuntata in sedinta publica, azi 28.03.2016”.

Va reamintim ca in urma cu doar cateva saptamani, Mitrea – care a fost condamnat in vara anului trecut la doi ani de detentie, intr-un dosar in care DNa l-a acuzat de coruptie- ajunsese din nou in fata instantei cu o astfel de solicitare, insa aceasta ii fusese respinsa de catre magistratii Tribunalului Constanta.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger