Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Fostii ministri Dan Nica si Alexandru Athanasiu, plasati sub control judiciar

Fostii ministri Dan Nica si Alexandru Athanasiu, plasati sub control judiciar

Autor:

Dintre cei trei fosti ministri care s-au prezentat in prima parte a zilei de luni la DNA, doi au fost pusi sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

ministri Fostii ministri Dan Nica si Alexandru Athanasiu, plasati sub control judiciarEste vorba despre Dan Nica, fostul ministru al Comunicatiilor, vreme de patru ani, incepand din 2000, dar si despre Alexandru Athanasiu, politicianul care a ocupat functia de ministru al Educatiei in perioada 2003-2005, ambii fiind suspectati de abuz in serviciu in dosarul “Microsoft 2”. Cei doi au aflat, totodata, de la procurori ce obligatii au de respectat in perioada in care se vor afla sub control judiciar, masura implicand, printre altele, pentru Alexandru Athanasiu, si interdictia de a parasi tara, fara voie de la un procuror.

Tot in prima parte a acestei zile a dat ochii cu procurorii si Adriana Ticau, fost secretar de stat si, respectiv, ministru al Comunicatiilor, pana in decembrie 2004. Aceasta a fost informata ca procurorii au pus in miscarea actiunea penala pe numele sau, o data ce prededintele a dat aviz in acest sens, la fel cum s-a intamplat si in cazul lui Nica si al lui Alexandru Athanasiu, dupa ce DNA-ul a formulat cereri pe numele tuturor celor trei fosti ministri, suspectati in “Microsoft 2”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 19-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!