AcasăPoliticaFostii ministri Ariton si Videanu, cu explicatii la DNA Ploiesti

Fostii ministri Ariton si Videanu, cu explicatii la DNA Ploiesti

Cei doi fosti ministri pedelisti au ajuns, inca de la primele ore ale zilei, in fata procurorilor anticoruptie ploiesteni, pentru a da explicatii in fata anchetatorilor in dosarul in care sunt cercetati atat Vasile Blaga, cat si fostul primar nemtean Gheorghe Stefan.

Ion Ariton

Primul care s-a prezentat la DNA Ploiesti a fost Ion Ariton, fost ministru al Economiei in Executivul Boc. Inainte de a ajunge sa discute cu procurorii, Ariton a declarat ca a fost chemat in calitate de martor, aceasta fiind, de altfel, si singura precizare pe care a ales sa o faca in fata presei.

Tot ca martor si tot in acelasi dosar a ajuns in fata anchetatorilor anticoruptie ploiesteni si Adriean Videanu, politicianul care, in urma cu cativa ani, a ocupat portofoliul Economiei, din partea PDL.

Pe surse s-a aflat ca si Emil Boc ar urma sa ajunga in cursul acestei zile la audieri. Toti cei trei ar urma sa fie audiati in dosarul in care Vasile Blaga este acuzat de trafic de influenta, in dosarul in care procurorii investigheaza felul in care ar fi fost obtinute anumite sume de bani, pentru partidul amintit, in decursul lui 2009, an electoral. La acel moment, Blaga era secretar general al formatiunii pe care, ulterior, a ajuns sa o conduca, inainte de contopirea PDL in marele PNL. Predecesorul lui Blaga la conducerea PDL a fost fostul premier Boc.

author avatar
Cristina Stefan
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger