AcasăPoliticaFost primar, actualmente senator, trimis in instanta pentru abuz in serviciu

Fost primar, actualmente senator, trimis in instanta pentru abuz in serviciu

Reprezentantul Camerei Superioare a Legislativului care, la un moment dat, a ocupat prima functie in cadrul Primariei Ploiesti va ajunge in fata magistratilor Inaltei Curti.

Totul dupa ce procurorii DNA ploiesteni, care il acuza pe Liviu Volosevici de abuz in serviciu avand drept consecinta obtinerea unui folos necuvenit pentru altul si de doua fapte de trafic de influenta, au anuntat marti faptul ca au decis trimiterea in instanta a dosarului in care mai e acuzata si fosta sefa a Serviciului Juridic din cadrul Directiei Juridice a Primariei Ploiesti. Trebuie spus ca si Simona Albu e acuzata de abuz in serviciu avand drept consecinta obtinerea unui folos necuvenit pentru altul.

Cauza are legatura, printre altele, cu ceea ce anchetatorii DNA au anuntat a fi initierea, de catre fostul premier ploiestean, a unui proiect de hotarare „privind asocierea municipiului Ploiesti cu SC FC Petrolul SA. Proiectul consta in finantarea si realizarea in comun a unor actiuni, servicii si proiecte de interes public local si avea ca obiectiv principal functionarea echipei de fotbal FC Petrolul”, prejudiciul estimat de DNA in dauna bugetului local al municipiului fiind de peste 32, 5 milioane de lei.

sursa foto: prahovabusiness.ro

134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger