Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Fost ministru pedelist al Economiei, cu lamuriri in fata procurorilor

Fost ministru pedelist al Economiei, cu lamuriri in fata procurorilor

Autor:

Doi fosti colegi din cadrul formatiunii democrat-liberal au ajuns sa dea lamuriri, la distanta de cateva zile, in aceeasi chestiune. Si anume in cazul anchetei pe care procurorii o desfasoara, in privinta finantarii campaniei la localele de acum aproape cinci ani.

 

14906918 543028992488332 5872565796896015909 n bode 506x500 Fost ministru pedelist al Economiei, cu lamuriri in fata procurorilorActualul deputat liberal Lucian Bode, fost ministru al Economiei in Guvernul condus de catre Mihai Razvan Ungureanu si, totodata, fost lider al filialei PDL Salaj, a ajuns luni dupa-amiaza in fata procurorilor.
De altfel, dupa ce a dat explicatii in fata procurorilor, in calitate de martor, Bode a declarat in fata presei ca declaratiile sale au vizat finantarea campaniei electorale din 2012.

Prezenta actualului deputat liberal la sediul DNA vine dupa ce Theodor Paleologu, fostul ministru al Culturii si, totodata, fost candidat al PDL-ului la alegerile locale din 2012, in cursa pentru una dintre primariile de sector din Capitala, a fost prezent la DNA, vinerea trecuta, pentru a da lamuriri – tot in calitate de martor- in cadrul aceleiasi anchete.

foto: Facebook    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!