AcasăPoliticaFost ministru pedelist al Economiei, cu lamuriri in fata procurorilor

Fost ministru pedelist al Economiei, cu lamuriri in fata procurorilor

Doi fosti colegi din cadrul formatiunii democrat-liberal au ajuns sa dea lamuriri, la distanta de cateva zile, in aceeasi chestiune. Si anume in cazul anchetei pe care procurorii o desfasoara, in privinta finantarii campaniei la localele de acum aproape cinci ani.

Actualul deputat liberal Lucian Bode, fost ministru al Economiei in Guvernul condus de catre Mihai Razvan Ungureanu si, totodata, fost lider al filialei PDL Salaj, a ajuns luni dupa-amiaza in fata procurorilor.
De altfel, dupa ce a dat explicatii in fata procurorilor, in calitate de martor, Bode a declarat in fata presei ca declaratiile sale au vizat finantarea campaniei electorale din 2012.

Prezenta actualului deputat liberal la sediul DNA vine dupa ce Theodor Paleologu, fostul ministru al Culturii si, totodata, fost candidat al PDL-ului la alegerile locale din 2012, in cursa pentru una dintre primariile de sector din Capitala, a fost prezent la DNA, vinerea trecuta, pentru a da lamuriri – tot in calitate de martor- in cadrul aceleiasi anchete.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
199 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger