Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Fost ministru din Guvernul Ponta, cu microfon in lenjeria intima! (VIDEO)

Fost ministru din Guvernul Ponta, cu microfon in lenjeria intima! (VIDEO)

Autor:

Recentele afirmatii aparute in spatiul public privind interceptari si ascultari palesc, in fata recentelor declaratii – facute cu zambetul pe buze- de catre un fost ministru din Cabinetul Ponta.

 

ministru 2 Fost ministru din Guvernul Ponta, cu microfon in lenjeria intima! (VIDEO)Este vorba despre Eugen Teodorovici, fost sef al Minsiterelor Finantelor si, respectiv, Fondurilor Europene. Care, intrebat daca e adevarat ca ar fi gasit un microfon in lenjeria intima, a raspuns amuzat: da, e adevarat”.

Iar apoi a sustinut ca s-ar fi trezit in ipostaza de a gasi un microfon in lenjeria intima, in timp ce se afla in Republica Moldova. Descoperirea ar data de ani buni, mai exact din 2011, cand Teodorovici inca nu ajunsese membru al Guvernului. Si, pentru a face si mai credibila povestea, Teodorovici i-a spus moderatorului emisiunii de la Antena 3 ca a pastrat obiectul cu pricina si ca il poate aduce.


foto: captura Antena3


1 Comentariu la Fost ministru din Guvernul Ponta, cu microfon in lenjeria intima! (VIDEO)

  1. SOCRATE

    DISCOTECARUL TEBUIE LEGAT DE GAT DE ACELASI PIETROI CU DRAGNEA , MAZARE SI NICUSOR DAN PT BRAZILIA $CO SI NU NUMAI APOI TREBUIE ARUNCATI IN PACIFIC LA RECHINI.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-07-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!