AcasăPoliticaFlorin Popescu a renuntat la postura de parlamentar

Florin Popescu a renuntat la postura de parlamentar

Florin Popescu

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Dambovita a decis sa demisioneze din Parlament. Popescu a fost deputat independent, mandatul sau, inceput in 2012, urmand sa se incheie in aceasta toamna.

Florin Popescu

Doar ca, inainte cu doar cateva luni ca mandatul sau de ales al neamului sa se incheie, parlamentarul Popescu – cunoscut si ca „baronul puilor”- a luat o decizie. Astfel ca in cursul acestei zile a urcat la tribuna Camerei si si-a anuntat colegii deputati prezenti in plen despre intentia sa de a demisiona din randurile alesilor neamului.

Deputatul a facut acest pas ca urmare a faptului ca a primit o condamnare in prima instanta, in dosarul in care a ajuns in atentia procurorilor DNA, Florin Popescu fiind trimis in judecata dupa ce a fost acuzat ca ar fi pretins mai multe zeci de tone de pui, pe care ar fi intentionat sa ii dea oamenilor, in campania electorala din 2012.

Condamnarea a venit in decembrie anul trecut, din directia Instantei Supreme, pedeapsa primita de Popescu, in prima instanta, fiind de doi ani de inchisoare cu executare.

118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger