AcasăPoliticaFirea vrea sa se inceapa "in forta" curatenia Capitalei

Firea vrea sa se inceapa „in forta” curatenia Capitalei

A venit primavara. Asta o stim cu totii. Ce aflam, mai nou, e ca municipalitatea pare mai pusa pe treaba ca oricand, cand e vorba de schimbat fata spatiilor publice din oras.

Firea, flancata de primarii de sectoare

Cel putin asta reiese din spusele edilului Capitalei, care da de inteles ca are de gand sa se si vada ca s-a schimbat anotimpul si sa se treaca la traditionala curatenie de primavara. „Incepem in formta curatarea trotuarelor, strazilor, a statiilor RATB”, a anuntat miercuri dimineata, de la Primarie, unde a condus Comandamentul de primavara special convocat pentru un astfel de plan. Pe langa aceste zone, se are in vedere si curatarea parcurilor si a locurilor de joaca pentru copii. Totodata, sunt anuntate si masuri de igienizare si infrumusetare a Centrului Vechi.

Totodata, Gabriela Firea a vestit ca se fac pregatiri pentru ca, „in preajma Sarbatorilor Pascale, Calea Victoriei sa devina cale pietonala”.

207 afisari

1 COMENTARIU

  1. A luat amploare. Vino si tu in echipa noastra! Deschide usa si lasa aceasta oportunitate uriasa sa-ti intre in ,,casa”. Risc 0.Vino in echipa noastra si ai sa vezi ca nu vei regreta.Cerem: cunostinte minime utilizare calculator, telefon (word,pdf, email,internet).Cere detalii la adresa de email: vasileiuliu@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger