AcasăPoliticaFirea sustine ca nu se pune problema sa se opreasca apa calda...

Firea sustine ca nu se pune problema sa se opreasca apa calda in Capitala: „Ar fi o fapta penala”

Locuitorii Capitalei se vad nevoiti sa urmareasca – cu sufletul la gura chiar, avand in vedere ca nu mai e vara si nu mai pot face dusuri reci sau calai- un nou episod in privinta furnizarii de apa calda in principalul oras al tarii. Mai nou, in ciuda faptului ca in cazul in care Romgazul oprea furnizarea de gaze catre Elcen exista acest risc, primarul Capitalei spune ca nu e cazul ca bucurestenii sa-si faca griji ca vor ramane fara apa calda.

Cel putin nu cei care nu se afla deja in aceasta situatie- avand in vedere faptul ca sunt locuri in sectorul 1, de exemplu, in care la robinete curge apa rece si unde ar trebui sa fie calda, urmare a faptului ca se fac revizii si reparatii, aspect confirmat de catre sefa municipalitatii, in urma cu scurt timp.

Revenind la discutiile iscate de amenintarea ca se va opri apa calda in cazul tuturor contribuabililor, inclusiv al celor care au facturile paltite la zi, Firea a transmis, negru pe alb, printr-un comunicat, urmatoarele aspecte. „ii asigur pe bucuresteni ca nu se pune problema opririi apei calde. Ar fi o fapta penala. Agentul termic este infrastructura critica nationala”.

Mai mult, Firea subliniaza faptul ca, avand in vedere ca atat Romgazul, cat si Elcenul sunt companii aflate in proprietatea statului, in procent de 70%, respectiv 90%, sta in puterea Guvernului- care are reprezentanti in consiliile de administratie ale acestora- sa gaseasca solutii pentru situatia invocata. „Populatia a platit la zi factura, deci nu are de ce sa fie pedepsita din cauza unor litigii comerciale sau neintelegeri dintre doua companii ale statului”, considera primarul Capitalei, care se arata dispusa sa discute atat cu primul-ministru, cat si cu cei doi vicepremieri din Guvern.

foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
135 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger