AcasăPoliticaFirea subliniaza ca are "foarte multi colegi" care pot sa ocupe functia...

Firea subliniaza ca are „foarte multi colegi” care pot sa ocupe functia de premier

Dupa ce zilele trecute Gabriela Firea si-a manifestat in cateva randuri nemultumirile fata de ceea ce considera a fi o lipsa de sustinere, din directia mai multor ministere din Cabinetul Grindeanu, a unor proiecte pentru Capitala, aratand cu degetul inclusiv in directia premierului, de aceasta data a facut mai mult decat atat: a vorbit deja despre un viitor sef al Guvernului.

Sustinand ca nu „se pune in discutie sub nicio forma” sa-si abandoneze mandatul la Primarie pentru a prelua o functie de premier sau pentru a intra in cursa pentru prima functie in stat, in conditiile in care s-a tot speculat pe acest subiect, Firea a declarat, seara trecuta, la Romania TV, ca in cadrul partidului din care face parte s-ar gasi destui reprezentanti care s-ar califica sa ocupe fotoliul de prim-ministru.

„Avem foarte multi colegi capabili, profesionisti, onesti care pot sa ocupe functia de prim-ministru. Eu mi-as dori sa fie tot o doamna prim-ministru. Am mare incredere in capacitatea de munca a femeilor, in loialitatea lor (…). O femeie din actualul guvern sau din parlamentarii nostri… Mi-as dori. Sigur am colabora foarte bine”, explicat Gabriela Firea.

foto: Facebook

155 afisari

1 COMENTARIU

  1. Madam Firea, stai in banca ta. vezi-ti de treburile capitalei si nu te arunca in comentarii unde nu-ti fierbe oala. Intelegem ca sati la un loc si cu fascistii de USR isti care nu ar avea ce cauta acolo unde sunt, dar nu complota impotriva propriului tau partid. Este urat si de nedorit.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger