AcasăPoliticaFirea si supararea lui Ponta: rufele sa fie spalate in familia PSD

Firea si supararea lui Ponta: rufele sa fie spalate in familia PSD

Candidata PSD Gabriela Firea se fereste de confruntari electorale directe cu liberalul Catalin Predoiu

Desi da de inteles ca nu-i neaga, practic, dreptul lui Victor Ponta de a avea suparari, social-democrata care conduce Primaria Capitalei i-a transmis un mesaj fostului premier PSD.

Si anume ca i se corect ca nemultumirile sa fie exprimate in cadrul partidului, adica sa nu mai ajunga sa fie tocate prin presa si de adversarii PSD-ului. „Mi-as dori sa depaseasca aceasta perioada in care pare suparat pe unii dintre noi (…) sa fie cel pe care il cunoastem noi – (…) un om de echipa, un om solidar, care stie sa se lase pe sine pentru echipa si familia din care face parte”, a declarat zambins i pe un ton cat se poate de impaciuitor vicepresedintele PSD, seara trecuta, la RTV -inainte de a apela la o vorba romaneasca veche de cand lumea.

„Oricare dintre noi are anumite suparari la un moment dat, dar cred ca este bine (…) rufele sa ni le spalam in familie, nu in public. Reputatia unei familii consta in faptul ca nu-si spala rufele in public. Asa e si in cazul unui partid”, a exemplificat cat a putut mai bine Gabriela Firea, cu referire la replicile si la comentariile adresate, in ultima vreme, de catre fostul lider PSD, Victor Ponta, in directia actualului sef social-democrat, Liviu Dragnea.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger