AcasăPoliticaFirea, noul primar al Capitalei: Nu ne laudam cu reusita, ci trecem...

Firea, noul primar al Capitalei: Nu ne laudam cu reusita, ci trecem direct la treaba!

Capitala Romaniei are, in premiera, o femeie in postura de primar. Numele ei e Gabriela Firea, social-democrata care a intrat in cursa pentru Primaria Generala, la alegerile din 5 iunie, din partea Aliantei electorale PSD+UNPR.

Pana la acest moment, din directia Biroului Electoral Central, care a anuntat, la ora 10, datele centralizate pana in aceasta dimineaa la ora 9, aflam ca Firea are 43, 56% din voturile valabil exprimate, in timp ce Nicusor Dan, din partea USB, 29, 05%, iar Catalin Predoiu (PNL) 10, 74%.

Insa numele Gabrielei Firea a aparut primul in randul optiunilor electorilor bucuresteni, la aceste alegeri locale, inca de seara trecuta, dupa orele 21, cand s-au inchis sectiile de votare si au putut fi facute publice rezultatele primelor exit-poll-uri.

In fata acestei situatii, pesedista a tinut sa le multumeasca, public, de la sediul PSD, celor care au votat-o, asigurand ca isi va pune in practica proiectele promise in campanie. Ulterior, Firea a transmis si un mesaj pe Facebook, din care a adat de inteles ca e gata sa treaca la fapte. Sunt recunoscatoare pentru votul pe care l-am primit astazi (duminica-n.r). Nu ne laudam cu reusita ci trecem direct la treaba. In continuare vreau un Bucuresti in care strazile sunt curate, in care exista un medic in fiecare cabinet scolar, in care deciziile primariei sunt luate in mod transparent, iar cetatenii sunt consultati asupra problemelor importante. Voi fi un primar care se lupta pentru oameni. Zilele urmatoare vom prioritiza problemele pe care le are capitala si vom incepe sa actionam”, a scris social-democrata, incheindu-si mesajul cu felicitari adresate candidatilor, dar si colegilor sai din Capitala si din tara.

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger