Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Firea: N-am cerut demiterea cuiva, ci schimbarea modului de lucru

Firea: N-am cerut demiterea cuiva, ci schimbarea modului de lucru

Autor:

Pana sa ajunga sa participe la sedinta Comitetului Executiv al PSD-ului, Gabriela Firea a mai subliniat o data un aspect pe care il facuse public inca de zilele trecute: ca nu ar fi cerut demiteri la nivelul Guvernului Grindeanu.

 

firea 1 720x480 Firea: N am cerut demiterea cuiva, ci schimbarea modului de lucruVicepresedintele PSD-ului s-a ferit sa faca prea multe comentarii in pragul sedintei conducerii partidului, convocata tocmai pentru a se analiza raportul de evaluare a activitatii guvernului, concret, modul in care minsitrii au pus in practica prevederile programului de guvernare asumat. “N-ar fi corect sa anticipam dezbaterea din CEX. Asteptam cu totii evaluarea care s-a facut in aceasta perioada, dupa aceea se vor face anumite propuneri politice si se vor vota”, a declarat Firea.

Invocand o data in plus ca ar fi vorbit in numele bucurestenilor, in calitate de edil al Capitalei, Firea a adaugat: “eu am cerut schimbarea modului de lucru, nu schimbarea unui ministru sau a altuia sau demiterea cuiva (…) am dorit, in numele bucurestenilor, sa se schimbe modul de lucru (…) cu Executivul”.

Nu in ultimul rand, intrebata fiind in aceasta privinta, Firea a spus ca in cadrul sedintei CEx-ului “isi va spune un punct de vedere in legatura cu raportul care va fi prezentat in legatura cu evaluarea”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!