AcasăPoliticaFirea, inghesuita de Teodorovici si Nicolae

Firea, inghesuita de Teodorovici si Nicolae

Lipsiti de un candidat ”first class”, pesedistii se invart in continuare in jurul cozii cand vine vorba de Primaria Capitalei.

De unde era ”primadona” localelor bucurestene, Gabriela Firea s-a trezit ca trebuie sa se bata pentru pozitia de candidat al PSD cu colegii Eugen Teodorovici si Serban Nicolae

Aflata in pole position pana la intrarea lui Ludovic Orban in cursa pentru Primaria Generala, Gabriela Firea trebuie acum sa lupte contra colegilor Eugen Teodorovici si Serban Nicolae. Pe care este obligatoriu sa-i invinga, daca vrea sa fie desemnata candidatul PSD la PMB. ”In opinia mea, Gabriela Firea are prima sansa, dar sunt si alti colegi care doresc sa isi asume aceasta candidatura si va fi o discutie deschisa, transparenta si foarte cinstita despre sanse reale”, confirma Liviu Dragnea ca nominalizarea lui Firea nu mai este una certa, ca acum doua – trei saptamani. Dimpotriva, liderul PSD recunoaste ca a mai comandat o cercetare sociologica inainte de decide, ”cinstit si transparent”, pe mana cui se va da partidul la localele din acest an.

PSD se impiedica in Vanghelie

Lucrurile nu stau mai bine pentru social-democrati nici in sectoarele Capitalei. Concret, cu exceptia sectorului 3 – care va recastigat de Robert Negoita, celelalte primarii bucurestene nu sunt la indemana PSD. Nici macar in sectorul cinci – fieful PSD de multi ani, via Marian Vanghelie. Cum insa acesta a fost exclus din partid, PSD a ajuns sa se teama de el. ”Eventuala candidatura a lui Vanghelie incurca pe toata lumea. Marian Vanghelie a fost primarul sectorului 5 foarte multi ani, a fost votat de foarte multe ori. Este un candidat important. Sigur ca tinem cont de asta”, recunoaste Dragnea ca este intr-un mare impas si in sectorul 5.

author avatar
Simona Badulescu
2.136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger