AcasăPoliticaFirea, incantata ca "vom avea un premier femeie"

Firea, incantata ca „vom avea un premier femeie”

Printre cele mai categorice reactii din randul celor venite, de-a lungul zilei, dupa anuntul facut de Dragnea in privinta nominalizarii primului-ministru a fost cea a primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Social-democrata e cat se poate de convinsa ca seful statului nu se va opune propunerii facute de PSD si sustinuta de partenerii de la ALDE, de vreme ce vorbeste deja – si chiar lauda faptul- ca Romania va avea o femeie prim-ministru. De altfel, Gabriela Firea n-a pierdut ocazia sa o laude pe Sevil Shaidehh, propunerea de premier inaintata miercuri sefului statului, cu ocazia prezentei la consultarile de la Cotorceni a delegatiei comune PSD-ALDE. „Sunt deopotriva mandra si incantata ca vom avea un premier cu o educatie solida, cu experienta in relatia cu societatea civila, care se pricepe foarte bine la administratia publica locala, care este din PSD si, nu in ultimul rand, care este femeie!”, noteaza Firea pe Facebook, fara sa treaca deloc cu vederea faptul ca, in opinia sa, este vorba despre „o propunere pe care presedintele nu are nici un motiv s-o refuze”.

De altfel, Firea i-a urat succes lui Shhaideh, fostul secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii, in perioada in care ministru era chiar Liviu Dragnea, ulterior sefa aceluiasi minister, pe durata a doar cateva luni.

Trebuie mentionat faptul ca, daca propunerea PSD-ALDE primeste unda verde de la Cotroceni, in fruntea Palatului Victoria se va instala, in premiera, o femeie. Se va intampla la cateva luni de cand Firea devenea prima reprezentanta a sexului frumos care ajungea sa conduca Bucurestiul.

Cititi si: Reactii dupa nominalizarea lui Sevil Shhaideh pentru sefia Guvernului

Cum vede UDMR-ul propunerea de premier

foto: Facebook

 

author avatar
Cristina Stefan
424 afisari

1 COMENTARIU

  1. Tipic pentru țoapa Firea: cuvinte fără sens si fără substanța. Ma Mir ca nu a început cu ineptă formula „eu, ca primar” sau, mai rău, „eu, ca roman” după care urmează, inevitabil, motivul mândriei sau al supărării, după caz. Oricum, cuvinte prostești. Asta este Firea, numita, pe buna dreptate, „doamna Gabi” pentru ca i se potrivește perfect.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger