AcasăPoliticaFirea: "Grindeanu a jucat 'balena albastra' politica. Pe cine reprezinta?"

Firea: „Grindeanu a jucat ‘balena albastra’ politica. Pe cine reprezinta?”

Vicepresedintele formatiunii social-democrate a avut o reactie categorica, seara trecuta, la adresa premierului, pe fondul celor mai recente declaratii ale lui Sorin Grindeanu, la cateva ore dupa ce a fost dat afara din PSD si la o zi de cand Guvernul pe care il conducea ramasese fara sprijinul politic al social-democratilor si al celor de la ALDE.

Cum Grindeanu si-a conditionat demisia de cea a lui Dragnea din postura de lider al PSD, Gabriela Firea n-a trecut cu vederea declaratiile prim-ministrului si a vorbit, seara trecuta, la Romania TV, despre „o premiera negativa a democratiei romanesti (…) un act de tradare si de lipsa de caracter cum greu mi-a fost dat sa intalnesc”. „Domnul Grindeanu a jucat in aceasta (joi-n.r) seara ‘balena albastra’ politica”, considera Firea.

Mai mult, primarul Capitalei a adus in discutie faptul ca, ramas fara sustinere politica a Coalitiei, premierul si-ar fi pierdut calitatea oficiala. „S-a baricadat in cladirea Guvernului. (…) In orice democratie, regula este urmatoarea: partidele participa in alegeri, caștiga un partid sau o coalitie alegerile, se formeaza majoritate parlamentara, care creeaza un guvern și guverneaza, cu sprijinul politic. Domnului Grindeanu i s-a retras ieri sprijinul politic și intregului Cabinet, astazi a fost exclus din PSD. Pe cine reprezinta? Pe sine? Dumnealui este o persoana particulara acum!”, a conchis Firea.

sursa foto: Facebook

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger