AcasăPoliticaFirea, despre N. Dan: A incalca legea electorala, primul pas spre a...

Firea, despre N. Dan: A incalca legea electorala, primul pas spre a incalca orice lege

Pe fondul castigarii tuturor fotoliilor de primar din Bucuresti, dar si a unui numar semnificativ de consilii judetene, pesedistii analizeaza rezultatele alegerilor locale de duminica.

Inainte de a ajunge la sedinta respectiva, Gabriela Firea – noul primar al Capitalei- a fost intrebata cum vede intentia anuntata de Nicusor Dan in privinta contestarii numararii voturilor la sectorul 1, cursa la care a participat Clotilde Armand si in cazul careia s-a constatat acea rasturnare de situatie, desi intr-o prima faza aparuse, la nivel de exit-poll-uri, prima in top, ulterior datele oficiale de la BEC indicand ca a fost devansata de Daniel Tudorache, candidatul PSD.

Iar raspunsul pesedistei nu a fost deloc unul magulitor pentru adversarul ei din cursa pentru Primaria Generala, nimeni altul decat liderul USB. „Imi pare foarte rau ca domnul Dan nu spune nimic de incalcarile flagrante ale legii electorale din acest week-end, cand au avut loc alegeri. Dupa momentul in care campania s-a incheiat, domnia sa a facut in continuare campanie, a avut cateva somatii publice din partea Biroului Electoral, au fost reclamatii facute de mai multe partide politice. Practic a fost singura formatiune care a incalcat legea electorala, dupa incheierea campaniei electorale, in mediul online. (…) trebuie tu insuti sa dovedesti ca esti primul care respecti legea. A incalca legea electorala inseamna ca este primul pas spre a incalca orice lege din aceasta tara, inclusiv Constitutia”, sustinut Firea.

De altfel, o atitudine similara cu cea a Gabrielei Firea a avut, seara trecuta, si liderul PSD, Liviu Dragnea. Cititi detalii AICI.

sursa foto: Facebook

206 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger