AcasăPoliticaFirea, despre Grindeanu: Acum face raportari la presedintele tarii. E incorect!

Firea, despre Grindeanu: Acum face raportari la presedintele tarii. E incorect!

Gabriela Firea a adus din nou in discutie, de aceasta data sambata, aspecte ce tin de Comitetul Executiv de zilele trecute, de la care se stie ca Sorin Grindeanu a plecat intempestiv. Social-democrata sustine ca premierul – intre timp exclus din PSD – „si-a sfidat colegii” si ca nu e deloc corecta raportarea celui dintai la seful statului, si nu la cei ai partidului care l-a sustinut pentru conducerea Executivului.

Pe fondul recentelor actiuni ale premierului, inclusiv numirea fostului prim-ministru Ponta in functia de secretar general al Guvernului, vicepresedintele PSD-ului a declarat, sambata, la a Antena 3, ca „daca la Comitetul Executiv domnul Grindeanu nu ar fi sters-o (…), probabil ca ar fi fost altul deznodamantul. Domnia sa a dovedit, prin comportament, ca, de fapt, urmarea un plan malefic, de distrugere a PSD. A venit (la CEx-n.r), a sfidat colegii si in momentul cand s-a luat pauza, s-a reintors si a spus doar ca nu isi da demisia decat daca presedintele tarii garanteaza, printr-o pozitie publica, faptul ca va numi un premier tot de la PSD”. De altfel, acest aspect – al numirii unui alt prim-ministru social-democrat – a fost invocat de catre Sorin Grindeanu in declaratia publica facuta dupa sedinta CEx-ului, de zilele trecute.

Firea nu s-a oprit, insa, aici, invocand, apoi, o cu totul alta atitudine a acestuia. A subliniat faptul ca, la data in care „Dragnea l-a adus de mana” in fata reprezentantilor aceluiasi for de conducere a PSD-ului, si anume a CEx-ului, rugandu-i sa il sustina pentru postura de sef al Guvernului, „domnul Grindeanu (…) nu a facut nicio legatura sau conditionalitate cu presedintele tarii, pentru ca nici nu-si avea rostul. Acum, la final, inteleg ca nu se mai raporteaza la noi, cei care l-am sustinut pentru a ajunge prim-ministru, face raportari la presedintele tarii. Este incorect fata de noi„, a conchis primarul Capitalei, la acelasi post TV.

sursa foto: Facebook/Gabriela Firea

177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger