Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Firea darama programul de guvernare al liberalilor: total lipsit de credibilitate

Firea darama programul de guvernare al liberalilor: total lipsit de credibilitate

Autor:

Social-democrata a si taxat initiativa opozitiei, desi n-au trecut decat cateva ore de cand liberalii si-au lansat, in dezbatere interna, dar si publica, programul de guvernare.

 

GABI VRINCEANU FIREA FANE 1 Firea darama programul de guvernare al liberalilor: total lipsit de credibilitateGabriela Vranceanu Firea considera ca programului de guvernare al PNL ii lipseste credibilitatea. “Cei din PNL au lansat astazi (sambata-n.r) un program de guvernare total lipsit de credibilitate, avandu-i drept promotori pe Catalin Predoiu si Vasile Blaga, doi dintre principalii exponenti ai fostului regim PDL, care au facut foarte mult rau Romaniei in anii trecuti”, afirma senatorul PSD, citat de romaniatv.net.

In conditiile in care Comisia de unificare a PNL  a adoptat, in cursul acestei zile, programul de guvernare, care, apoi, a fost prezentat public, si care, in perioada urmatoare, se va afla, printre altele, in dezbaterea interna a membrilor Partidului National Liberal, Firea a exprimat un punct de vedere in legatura cu o anumita prevedere a acestei initiative: reducerea TVA-ului la 16 %, aratand cu degetul catre promotorii acestui demers politic. “Ne-ar fi placut sa vedem o sustinere a reducerilor de taxe propuse deja de Guvern, dar nu e cazul. Dimpotriva, dupa ce au crescut TVA in anii trecuti, ei cer demisia celor care vor sa o scada, ceea ce este dincolo de absurd si ii arunca in ridicol”, a concluzionat social-democrata.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!