AcasăPoliticaFirea, convinsa ca Dragnea e "cel mai indreptatit" sa fie premier

Firea, convinsa ca Dragnea e „cel mai indreptatit” sa fie premier

Votul dat duminica – si care indica PSD-ul drept castigator categoric al parlamentarelor – e un semn clar ca romanii l-ar vrea premier pe Dragnea. Cel putin asta considera sefa PSD Bucuresti, Gabriela Firea.

Reluand si luni, pe Facebook, declaratiile facute inca de duminica seara, in chip de prime reactii la estimarile prezentate de televiziuni, Firea e de parere ca „personalitatea politica cea mai indreptatita sa fie premier al Romaniei este presedintele PSD, Liviu Dragnea – vicepremier si ministrul Dezvoltarii in Cabinetul PSD”.

Mai mult, social-democrata aduce in prim-plan si programul de guvernare prezentat de partidul condus de Dragnea in campanie, dar si faptul ca pesedistii ar urma sa mearga la seful statului cu propunerea ca seful formatiunii sa fie si viitorul prim-ministru. „Victoria istorica a PSD in alegeri se datoreaza romanilor care cred in Programul nostru de guvernare dar acest document programatic nu ar fi existat fara implicarea presedintelui PSD si fara spiritul de echipa pe care l-a imprimat (…) Din punctul meu de vedere, romanii au dat azi un vot clar pentru Liviu Dragnea – premier, PSD partidul invingator! Cu aceasta formula trebuie sa mergem la Palatul Cotroceni!”, subliniaza Firea.

175 afisari

2 COMENTARII

  1. Asa este doamna FIREA!……premierul trebuie sa fie DRAGNEA ..”un penal”ce a castigat alegerile acestea zdrobitor…..lamuriti -i pe „carcotasi” ca NU poate fi condamnat ,pentru o cauza colectiva, politic….mai ales ca DANSUL ,nici pana AZI NU a primit MOTIVAREA ,pentru CE a fost condamnat ,dupa 7 luni ,trecand DREPTUL sa se poata adresa la CEDO ca orice OM CRESTIN…..de ce sa fie condamnat?…..ca a cerut sa se voteze DEMITEREA lui BASESCU,care 10 ani a DISTRUS tara asta ?…nu se mai poate admite ,bataia asta de joc!….pai ce a facut DRAGNEA este „copil mic „pe lanca JOHANNIS …7 case ….Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa conduceti intelept ..respectandu-va programul de Guvernare,ce le sta in gat „tradatorilor „de neam si tara !!…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger