AcasăPoliticaFirea: Am votat cu gandul la o Capitala cu scoli si spitale...

Firea: Am votat cu gandul la o Capitala cu scoli si spitale moderne, cu problema traficului rezolvata

Inca de la primele ore ale acestei duminici in care se desfasoara alegerile locale, scrutin in cadrul caruia participa, in calitate de candidat al aliantei electorale PSD+UNPR, pentru fotoliul de primar general, Gabriela Firea a venit la sectia de votare.

Dupa ce a introdus buletinele de vot in urne, la sectia de votare amenajata in cadrul Colegiului „Tudor Vianu” din Capitala, Gabriela Firea a dezvaluit in fata jurnalistilor prezenti in numar mare la unitatea scolara aflata in sectorul 1 al Capitalei, faptul ca si-a exprimat optiunea electorala avand in gand proiecte frumoase pentru oras si pentru locuitorii sai. „Am votat (…) cu speranta ca bucurestenii si familiile lor vor avea o viata mai buna. Cu totii ne dorim acest lucru (…) Am votat cu gandul la o Capitala cu scoli si spitale moderne, cu problema traficului rezolvata intr-un timp rezonabil, nu intr-o perioada foarte lunga de timp”, a sustinut social-democrata.

„M-am gandit la copii, la locuri de joaca, la parcuri. M-am gandit la tineri, la locuri de munca, la investitorii care sa vina in Bucuresti si sa fie tratati cu respect, atat investitorii romani, cat si cei europeni, dar si cei americani (…) cu gandul la adulti (…) la seniorii nostri, la bunicii nostri, care merita o viata mai buna”, a adaugat candidata PSD+UNPR la alegerile pentru Primaria Generala.

Totodata, Firea a adaugat ca le multumeste celor care i-au transmis mesaje de incurajare si i-a indemnat pe romani sa mearga sa voteze „pe cine considera de cuviinta”.

author avatar
Cristina Stefan
68 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger