AcasăPoliticaFamilia Oprea scapa de sechestrul pe o parte din avere

Familia Oprea scapa de sechestrul pe o parte din avere

Decizia procurorilor a fost desfiintata de instanta, astfel ca atat fostul ministru, cat si fiica sa scapa de stresul ideii ca au bunurile puse sub sechestru.

Nemultumiti de dispozitiile anchetatorilor anticoruptie, fostul ministru Oprea si copiii sai au contestat-o in instanta. Astfel ca masura dispusa de catre procurori in dosarul in care Gabriel Oprea este suspectat de ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina, viza o parte dintre bunurile fostului vicepremier, dar si ale fiicei sale, Ana Maria. Deunazi, o masura similara fusese luata, tot de catre magistratii Curtii Supreme, in cazul lui Oprea Jr. Toate aceste decizii sunt definitive.

Va amintim ca Bogdan Gigin a murit toamna trecuta, intr-un cumplit accident, dupa ce a cazut cu motocicleta politiei, care insotea masina in care se afla fostul sef al MAI, intr-o seara ploioasa, intr-o groapa din Capitala.

author avatar
Cristina Stefan
284 afisari

1 COMENTARIU

  1. AVERILE ACESTOR MUTANTI, BURGHEZI COMUNISTI FAC OBIECTUL UNOR INFRACTIUNI DE CRIMA ORGANIZATA SI A UNOR FAPTE PENALE REFERITOARE LA FURT DIN AVUTIA NATIONALA SI DIN FONDURI PUBLICE.ACEST GROPAR TICALOS AL RO A CONTRIBUIT LA DISTRUGEREA SI DISOLUTIONAREA AUTORITATILOR SI INSTITUTIILOR FUNDAMENTALE ALE STATULUI, REZERVELE DE STAT, PREFECTURA CAPITALEI, MApN, MAI, SRI, ETC.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger