AcasăPoliticaFacut zdrente la centru, USL supravietuieste la Tulcea

Facut zdrente la centru, USL supravietuieste la Tulcea

Liberalul Octavian Popa (foto) si pesedistul Horia Georgescu ignora marele divort national si mentin in viata concubinajul PSD - PNL la Tulcea

Liderii PSD si PNL din Tulcea nu dau doi bani pe ”orgoliile” manifestate la varful USL-ului si spun ca filiala locala a USL trebuie sa functioneze in continuare.

Liberalul Octavian Popa (foto) si pesedistul Horia Teodorescu ignora marele divort national si mentin in viata concubinajul PSD - PNL la Tulcea
Horia Teodorescu

Liberalul Octavian Popa si pesedistul Horia Teodorescu nu cred ca aliantele politice trebuie sa fie rupte ”in fiecare luna” si sunt gata sa colaboreze in buna pace in continuare, chiar daca liderii USL vor recunoaste oficial decesul USL-ului. ”Daca domnul Horia Teodorescu isi va manifesta disponibilitatea ca USL sa functioneze in continuare, sunt dispus unui dialog si deschis unei colaborari la nivel local”, afirma deschis liderul PNL Tulcea, Octavian Popa.

”USL este forta care a primit votul popular si trebuie sa functioneze in continuare, cel putin la nivelul judetului Tulcea. Cred ca unele orgolii de la nivel national trebuie lasate la o parte”, ii tine hangul omologul lui pesedist, Horia Teodorescu.

author avatar
Simona Badulescu
376 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger