Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Exigent cu ministrii. Dragnea: O parte n-au fost foarte atenti/Seful de la Finante – “moale”

Exigent cu ministrii. Dragnea: O parte n-au fost foarte atenti/Seful de la Finante – “moale”

Autor:

Dupa ore bune de discutii, s-a incheiat sedinta de la PSD. Seful partidului a fost cel care a iesit cu unele concluzii in privinta aspectelor discutate, fireste, cele mai importante vizand proiectul de buget, despre care seara trecuta anunta cat se poate de clar ca are unele nemultumiri.

 

Liviu Dragnea Rica Petrescu Exigent cu ministrii. Dragnea: O parte n au fost foarte atenti/Seful de la Finante   moale“O parte din ministri n-au fost foarte atenti si n-au inteles foarte bine ca programul de guvernare care a fost aprobat prin vot trebuie sa pus in practica 100% si din eroare (…) probabil au incercat sa puna alte prioritati (…) la finantare, riscand ca unele prevederi din programul nostru sa nu fie finantate”, a lamurit seful PSD.

Cat il priveste pe ministrul Stefan, de la Finante, Dragnea a confirmat, practic, faptul ca au fost unele aspecte care i-au fost reprosate, dar ca nu se pune problema unei remanieria a acestuia de la Finante. “Nu, Viorel Stefan a inteles foarte bine, numai ca fiind la fiecare confruntare a lui cu ministerele a fost, poate, mai moale decat trebuie sa fie un ministru de Finante (…) dar s-a depasit asta”, a subliniat Liviu Dragnea.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!