Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Exemplul folosit de Basescu, de la tribuna Parlamentului: “Miscaristul este beat”

Exemplul folosit de Basescu, de la tribuna Parlamentului: “Miscaristul este beat”

Autor:

Vorbind despre buget si catalogandu-l drept “imprudent” si “riscant”, pe motiv ca ar pleca de la premise “idealiste”, seful PMP le-a transmis, luni, alesilor neamului faptul ca vede o similitudine cu situatia din 2009.

 

Traian Basescu Discurs Basescu Parlament Narcis Pop 9 Exemplul folosit de Basescu, de la tribuna Parlamentului: Miscaristul este beatPana aici, nimic iesit din tipare. Abia apoi a urmat elementul inedit cautat de catre fostul presedinte, care si-a asigurat atentia salii – si ceva zambete sau chiar hohote- cu o formulare mai rar uzitata de la tribuna salii Parlamentului. “Am senzatia, privind la legile care au guvernat intocmirea acestui Buget, ca avem doua trenuri, care merg pe aceeasi linie, din directii opuse, fiecare cu 100 km/h. (…) Miscaristul, miscaristul este beat. De ce? Da drumul la cele doua trenuri in conditiile in care unul mareste cheltuielile si celalat tren scade veniturile”, si-a sustinut Basescu teza de la tribuna Parlamentului, inainte de a anunta o serie de cifre, care sa vina in sprijinul impresiei sale ca bugetul stabilit de actualii guvernanti pentru anul in curs ar fi “imprudent”.


1 Comentariu la Exemplul folosit de Basescu, de la tribuna Parlamentului: “Miscaristul este beat”

  1. z

    Lasa-ne BASESCU ,cu “analizele “tale despre BUGETUL TARII!…..o sa TE zgarai pe fata ,de ciuda ,cand vei vedea CA SE POATE ca si NOI sa traim mai bineee!!!….”asistatule social”,cum NE faceai TU pe NOI cand erai la Cotroceni!!!!…


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 26-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!