Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Politica » Evaluare Kovesi/Lazar. Grindeanu se asteapta sa afle rezultatul inainte de a fi facut public/REACTIE ministru

Evaluare Kovesi/Lazar. Grindeanu se asteapta sa afle rezultatul inainte de a fi facut public/REACTIE ministru

Autor:

Nici bine nu a apucat prim-ministrul Grindeanu sa spuna ca, in calitatea sa de sef al Guvernului, se asteapta ca ministrul Justitiei sa ii prezinte concluziile evaluarii pe care le-a facut in cazul activitatii sefei DNA si, resectiv, a Procurorului General – inainte de a le face publice – ca Tudorel Toader a si reactionat.

 

premier1 Evaluare Kovesi/Lazar. Grindeanu se asteapta sa afle rezultatul inainte de a fi facut public/REACTIE ministru“Ma astept sa am aceasta evaluare, ceea ce este normal, fara a interfera in vreun fel, nu e rostul meu, inainte de a fi facuta public aceasta evaluare, ma astept sa iau act de ea, ca si sef al Guvernului, fara a interfera in evaluare”, a subliniat in prima faza Sorin Grindeanu, de la Parlament, premierul precizand ca inca nu stie cand ar putea avea loc o astfel de discutie. “O sa stabilesc, impreuna cu dl ministru”, a punctat premierul.

Au trecut doar cateva zeci de minute pana cand Tudorel Toader a confirmat, practic, faptul ca intentioneaza sa aiba aceasta discutie cu prim-ministrul, in calitatea acestuia de sef al Executivului. “E normal sa vorbesc cu premierul, inca n-am reusit”, a lamurit seful MJ, adaugand ca acest lucru s-ar putea intampla chiar miercuri, inainte de a face publice rezultatele acestei analize.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!