AcasăPoliticaEVALUARE Kovesi/Lazar. Ce a tinut sa sublinieze ministrul, la o zi dupa...

EVALUARE Kovesi/Lazar. Ce a tinut sa sublinieze ministrul, la o zi dupa anuntarea concluziilor

Tudorel Toader mută pe frontul extern

Dupa ce a anuntat, seara trecuta, ca desi a constatat ca DNA-ul si-a arogat competente ce nu ii reveneau legal, nu va cere revocarea sefei institutiei, la fel cum nu va face acest pas nici in cazul Procurorului General, ministrul Tudorel Toader a tinut sa sublinieze un aspect.

Raspunzand, practic, unor critici ce i-au fost aduse dupa anuntarea concluziilor evaluarii de 19 pagini realizate dupa decizia CCR-ului in privinta OUG 13 si a anchetei facute de DNA pe aceasta tema, joi dimineata, la momentul sosirii sale la CSM, ministrul a subliniat, o data, in plus, ca si-a respectat competentele. „Nu m-am uitat aseara la televizor, absolut deloc, nu stiu care sunt criticile. Dar va asigur ca sunt proceduri diferite, iar eu mi-am exercitat competentele mele legale si constitutionale”, a replicat oficialul guvernamental, in momentul in care a fost rugat sa comenteze anumite pareri care considerau ca evaluarea ar fi trebui facuta de un procuror desemnat.

Va amintim ca, pana sa-si anunte decizia pe acest subiect, ministrul Justitiei a mai evidentiat faptul ca a facut singur evaluarea, „fara niciun fel de presiune”.

foto: Facebook

269 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai fete de ministri aveau aia de pe t lui Ceu! Asta parca e secret de PCR la CAP!Treb sa ai si prestanta! M Macovei e betiva si tot are prestanta!

  2. FELICITARI DOMNULE MINISTRU ABORDAREA SI SOLUTIA ADOPTATA SUNT MAI MULT DECAT NORMALE SI FIRESTI. CEI CE VA BRUEAZA, APOSTROFEAZA SAU CRITICA SUNT UNII FARA DISCERNAMANT IAR ALTII AU INTERESE IMORALE, NELEGITIME SAU NEFIRESTI.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger